Søren Kokholm den 18-12-2014
    Vi har ansat 4 nye lærere på Herfølge Skole

Karin Finnich er tilknyttet team 3/4 og underviser bl.a. i dansk, historie, engelsk og kristendom. Karin er en erfaren lærer, som kommer med en masse spændende kompetencer, bl.a indenfor læseindlæring og den kreative dimension indenfor det billedlige og dans. Karin startede d. 1.december 2014.

Fatih Guney er tilknyttet vores specialklasseteam  og er nyuddannet lærer i dansk og historie. Fatih  kommer fra Odense og starter d.2.januar 2015.

Louise Gerhøj er også nyuddannet lærer—i fagene fysik/kemi, matematik og biologi. Louise bliver tilknyttet vores team 7.-9.årgang og starter d. 12.januar 2015.

Vi har ansat en fjerde lærer til team 5/6 i matematik, historie og engelsk. Jeg kan ikke offentliggøre navnet endnu, da vedkommende ikke har sagt op på sin nuværende arbejdsplads, men jeg kan sige at hun er en erfaren og alsidig lærer med mange forskellige kompetencer.

Det er skønt at få velkvalificeret arbejdskraft i hus inden juleferien.

Søren Kokholm den 12-11-2014
    Kære elever og forældre

Glædelig jul og godt nytår.

På gensyn mandag d. 5.januar 2015.

Søren Kokholm