Herfølge Skole - Scheelsvej 2, 4681 Herfølge - 56672940

Tekst

Fredag den 26. havde vi den dejligste høstfest. Eleverne og deres lærere og pædagoger havde sammensat et fantastisk program. Det var muligt at prøve spændende aktiviteter - lige fra grisekast til svampekast mod Benjamin og Jes. Der var folkedansoptæden ved børnehaveklasserne. Og der var mulighed for at købe lækre kager, småkager, pølser, Chili con carne, øl, vand og kaffe/te.

Det var lige som vores første skoledag en dag i et fantastisk vejr.

Tak til alle elever og personale for at arrangere sådan en dejlig dag, tak til alle vores besøgende som deltog i aktiviterne, spiste og drak og var med til at gøre dagen festlig.

Overskuddet  går helt og holdent til skolens egne elever og skal bruges til at få råd til at købe forskellige aktiviteter ind i vores 'Naturfagsfestival' i uge 39.

I skrivende stund kender vi endnu ikke overskuddet.